Home Teambuilding Incentives Particulieren Prijzen Zeiljachten Webcam Offerte
               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Adres jachthaven Breskens

info@seabluesailing.be

U hebt nog nooit gezeild
Onze ervaren schippers zullen u voor het vertrek een briefing geven van taken die aan boord dienen uitgevoerd te worden en van de veiligheidsvoorschriften die u dient te volgen.

 

 

 Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze agenda, promoties en onze ervaringen, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.
 

Vul hier je email-adres in:
 
 
  Welke kledij draag je op een zeiljacht
Waterdichte kledij, warme truien, rubberlaarzen of bootschoenen. Om schade te vermijden verzoeken wij geen schoenen met zwarte of lederen zool te dragen. Gelieve voor de bagage sporttassen te gebruiken. Zeilpakken kunnen gehuurd worden.

Hoe kom ik in Breksens
Met de wagen. Om in Breskens te geraken volgt u op de wegenkaart de kortste weg naar Nederland (richting Breskens). Eénmaal in Nederland is er op de hoofdwegen een duidelijke bewegwijzering voorzien richting Breskens. Als u in het dorp Breskens aankomt volgt u richting haven. U blijft altijd volgen. Standfast Jachthaven ziet u links maar u blijft verder doorrijden. Na circa 100 meter ziet u links een klein bordje VVV u rijdt links en volgt verder tot u aan uw linkerkant de jachtboten in het water ziet liggen. U rijdt verder tot aan het clubhuis waar u de wagen gratis kan parkeren.